تعمیر درایو abb

فهرست مطالب

repair abb

عیب‌یابی در سِوین صنعت به صورت کاملا رایگان انجام می‌شود. لطفا اطلاعات خود را ثبت کنید تا تیم فنی ما در کم‌ترین زمان ممکن جهت راهنمایی و تشخیص خطا با شما تماس بگیرد. همچنین می‌توانید با شماره‌های درج شده تماس بگیرید.

نمونه تعمیرات انجام شده درایو ABB

برند ABB یکی از محبوب‌ترین و با کیفیت ترین برندهای تولیدکننده تجهیزات اتوماسیونی است شرکت ABB با داشتن 130 سال سابقه در حوزه تولید تجهیزات اتوماسیونی از قدیمی ترین برندها در این حوزه است.

این برند محصولات خود را در بیش از 100 کشور ارسال می‌کند در حالی که دفتر مرکزی این شرکت در زوریخ قرار دارد شرکت ای بی بی محصولات خود را در کشور فنلاند و چین تولید می‌کند البته ناگفته نماند که محصولاتی که در کشور فلاند تولید می‌شوند دارای ضمانت نامه اصلی شرکت ABB است.

هزینه تعمیر درایو ABB

یکی از سوالات متداولی که از سوی مشتریان ما مطرح می‌شود این است که “هزینه تعمیر اینورتر ABB چقدر خواهد بود؟” پاسخ به این سوال به دلیل پیچیدگی‌ها و جزئیات دقیق تعمیرات، امکان ارائه قیمت دقیق بدون بررسی اولیه وجود ندارد. حتی اگر دستگاه‌ها از یک برند و سری مشابه باشند، هر اینورتر به دلایل خاصی ممکن است دچار خرابی شود و پیش از اعلام هزینه، لازم است که دستگاه توسط کارشناسان متخصص ما به‌طور کامل بررسی و عیب‌یابی شود. پس از بررسی دقیق، هزینه تعمیر بر اساس نوع خرابی و میزان آسیب‌دیدگی به مشتری اعلام می‌گردد.

اما اگر هزینه تعمیر بالاتر از حد انتظار بود یا تعمیر از نظر اقتصادی مقرون به‌صرفه نبود، راهکار چیست؟ در سوین صنعت، ما این نگرانی را رفع کرده‌ایم. تمامی مراحل بررسی و کارشناسی درایو به‌صورت کاملاً رایگان انجام می‌شود و هیچ هزینه‌ای از مشتری دریافت نخواهد شد. اگر تصمیم گرفتید که درایو تعمیر نشود، دستگاه شما به همان صورت اولیه و بدون هزینه‌ای به شما تحویل داده می‌شود.

در سوین صنعت، تعمیرات اینورترهای ABB توسط تیم مهندسان با تجربه و با بالاترین کیفیت انجام می‌شود. عیب‌یابی رایگان برای اینورترهای شما فراهم شده است و فرآیند تعمیر در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌گیرد. علاوه بر این، دستگاه تعمیر شده به‌صورت رایگان به مشتریان ارسال می‌شود تا رضایت کامل شما را جلب کنیم.

Picture2 3

نصب و راه‌­اندازی اینورتر  ABB

همچنین مجموعه سوین صنعت با داشتن متخصص در امر نصب و پارمتردهی اینورترهای ABB آماده خدمت رسانی به مشتریان‌ عزیز است. یکی از مزیت­های مجموعه سوین صنعت پشتیبانی و مشاوره رایگان در هنگام خرید و راه‌­اندازی می‌باشد.

اینورترهای ABB در مدل‌های مختلفی تولید می‌شوند که عبارتند از:

  • اینورتر ABB مدل ACS 150که مناسب کاربری­های سبک
  • اینورتر ABB مدل ACS 310که مناسب کاربری­های سبک مانند نوار نقاله ها
  • اینورتر ABB مدل ACS 350که مناسب کاربری­های فن و پمپ
  • اینورتر ABB مدل ACS 355که مناسب کاربری­های متوسط
  • اینورتر ABB مدل ACS 550که مناسب کاربری­های عمومی
  • اینورتر ABB مدل ACS 800که مناسب کاربری­های سنگین
  • اینورتر ABB مدل ACS 880که مناسب کاربری­های سنگین

انواع درایوهای ABB که توسط تیم تعمیرات مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت تعمیر می‌شود شامل:

  • تعمیر اینورترabb ACS 150
  • تعمیر اینورترabb ACS 310
  • تعمیر اینورترabb ACS 350
  • تعمیر اینورترabb ACS 355
  • تعمیر اینورترabb ACS 550
  • تعمیر اینورترabb ACS 800
  • تعمیر اینورترabb ACS 880

تعمیر درایو abb

مشکلات رایج اینورتر ای بی بی  ABB

  • اکثر مشکلاتی که در اینورترهای ABB به وجود می­آید از قبیل موارد ذیل است
  • روشن نشدن درایو abb
  • اعلام خطا در هنگام ران شدن
  • سوختن خازن­های لینک DC اینورتر abb
  • خرابی IGBT درایو abb
  • خرابی بورد قدرت درایو abb
  • خرابی بورد کنترل درایو abb
  • آسیب دیدن گیت درایوها
  • آسیب دیدن یکسوساز ورودی اینورترهای abb
  • خرابی کیپد درایو abb

لیست خطاهای درایو abb

خطای 2310 (Over current): خطای اضافه جریان در صورتی که بار بسیار زیادی روی شفت موتور قرار گرفته باشد، پارامترهای درایو اشتباه تنظیم شده باشد و یا موتور مشکل مکانیکی داشته باشد رخ می‌دهد.

برای رفع خطای ۲۳۱۰ می‌توانید:

بررسی کنید توان موتور با توجه به توان درایو را در رنج استاندارد انتخاب شده باشد، چک کنید شفت موتور گیر مکانیکی نداشته باشد و پارامترهای مربوط به زمان شتاب یا همان acc را بررسی کنید.

خطای 2330 (Earth leakage): این خطا به معنی اتصال کوتاه یا اتصال بدنه در خروجی درایو است یا حتی ممکن است کابل‌های موتور آسیب دیده باشد.

جهت بررسی خطای  ۲۳۳۰  می‌توان:

از اتصال درست کابل‌های موتور اطمینان حاصل کنید، سالم بودن کابل‌های خود را بررسی کنید، درصورت عدم رفع عیب درایو آسیب دیده است و می‌توانید درایو را جهت بررسی بیشتر به واحد تعمیرات مجموعه سوین صنعت ارسال کنید.

تعمیر درایو abb

خطای 2340 (Short circuit): این خطا مربوط قطع بودن فازهای خروجی درایو است که به موتور متصل است که ممکن است یکی از فازهای خروجی قطع شده باشد یا هر سه فاز قطع شده باشد.

ابتدا از وصل بودن فاز های خروجی درایو اطمینان حاصل شود و سپس به بررسی سالم بودن کابل‌های خروجی درایو بپردازید که آسیب ندیده باشد.

خطای 4210 (GBT temperature): این آلارم به خاطر گرم شدن بیش از حد IGBT است.

برای رفع این آلارم ابتدا قبل از راه اندازی صبر کنید تا درایو خنک شود سپس بررسی کنید راه‌های تهویه بسته نشده باشد و همچنین فن درایو به درستی کار کند، اگر آلارم رفع نشد IGBT معیوب شده است و باید تعویض شود.

خطای 3210 (DC link overvoltage): این خطا زمانی رخ می‌دهد اضافه ولتاژ در درایو وجود داشته باشد ممکن است از ولتاژ ورودی باشد، از نداشتن مقاومت ترمز یا اشتباه انتخاب کردن اهم مقاومت یا در قسمت پارامترها زمان شتاب بسیار زیاد انتخاب شده باشد.

یک بار درایو را خاموش و روشن کنید اگر خطا رفع نشد باید ولتاژه تغذیه بررسی کنید و در نهایت به بررسی مقاومت ترمز بپردازید.

خطای ۳۲۲۰ (DC link undervoltage): این خطا زمانی که ولتاژ باس DC بسیار کم باشد، اتصالات کابل ها به درستی انجام نشده باشد و یا ولتاژ ورودی شبکه اصلی کم باشد یا در محدوده مجاز قرار نگرفته باشد ظاهر می‌شود.

برای برطرف کردن این خطا باید ولتاژ ورودی را بررسی کنید و اتصال کابل ها را چک کنید اگر خطا رفع نشد برد قدرت درایو دچار آسیب شده است و باید تعمیر شود.

خطای 4000 (Motor overload): این آلارم زمانی که بار سنگین بر روی شفت موتور  قرار گرفته باشد، فعال می‌شود.

بار موتور را کاهش دهید در صورت عدم رفع عیب، موتور را تعویض کرده و موتوری با توان بالاتری را نصب کنید.

خطای 3130 (Input phase loss): این خطا مربوط قطع بودن تغذیه ورودی درایو است که ممکن است یکی از فاز های ورودی قطع شده باشد یا منبع تغذیه ورودی درایو دچار اختلال شده باشد که باعث می‌شود ولتاژ شبکه کاهش یابد یا حتی به طور کامل قطع شود.

ابتدا از وصل بودن فاز های ورودی درایو اطمینان حاصل شود و سپس به بررسی منبع تغذیه درایو بپردازیم که ولتاژ در حد رنج مجاز خود باشد.

خطای 7310 (Overspeed): این آلارم مربوط به سرعت درایو است اگر سرعت درایو از حد مجاز تنظیم شده خود بیشتر باشد این آلارم رخ می‌دهد.

برای برطرف کردن این آلارم باید یک مقاومت ترمز اضافه کنید سپس تنظیم پارامتر های موتور را به صورت دقیق انجام دهید و کم بودن بیش از حد گشتاور می‌تواند این آلارم را فعال کند.

خطای 5681 (PU communication): این خطا نشان گر اختلال در سیستم شبکه درایو می‌باشد که این آلارم از موارد زیر به فعال می‌شود:

اتصالات سیم های شبکه به درستی انجام نشود، ترمینال های شبکه درایو آسیب دیده باشد و پارامتر های شبکه درایو درست تنظیم نشده باشد. اتصال های شبکه درایو را بررسی کنید اگر خطا رفع نشد تنظیمات به درستی انجام نشده است جهت تنظیم پارامتر های درایو abb می‌توانید از  واحد تعمیرات سوین صنعت مشاوره بگیرید.

خطای 7381 (Encoder error): این خطا زمانی اتفاق می‌افتد که اتصال انکودر به دستی انجام نشده باشد یا انکودر آسیب جدی دیده باشد.

برای حل این مشکل باید سیم کشی انکودر با توجه به مدل بررسی کنید، چک کنید که سنسور انکودر آسیب ندیده باشد و در صورت خرابی انکودر، برای تهیه آن می‌توانید به قسمت فروشگاه سوین صنعت مراجعه نمایید.

خطای 7181 (Brake resistor): این خطا زمانی که مقاومت ترمز بسته نشده باشد و یا معیوب شده باشد یا ممکن است حتی سیم های ارتباطی بین مقاومت ترمز و درایو آسیب دیده باشد رخ می‌دهد.

برای برطرف کردن این خطا باید در صورت نبود مقاومت ترمز آن را تهیه کنید، سیم کشی مقاومت ترمز را چک کنید و در صورتی معیوب بودن مقاومت آن را تعویض کنید.

خطای 4290 (Cooling): این خطا زمانی اتفاق می‌افتد که دمای درایو بیش از حد مجاز افزایش یابد.

برای حل این مشکل باید محل ورود و خروج تهویه هوای درایو را بررسی کنید که مسدود نشده باشد، چک کنید که فن درایو آسیب ندیده باشد و در صورت خرابی فن، آن را تعویض کنید.

خطای 5080 (Fan): این خطا مربوط قطع بودن فن تهویه هوای درایو است که ممکن است سیم ارتباطی بین فن و درایو قطع شده باشد و یا فن معیوب شده باشد.

برای رفع این خطا سیم های ارتباطی بین فن و درایو را چک کنید و اگر فن معیوب شده بود آن را تعویض کنید.