تعمیر درایو اشنایدر Schneider

repair schneider

فهرست مطالب

نمونه تعمیرات انجام شده درایو اشنایدر

اشنایدر یکی از مشهور ترین شرکت های تولیدکننده تجهیزات الکتریکی است که در زمینه تولید تجهیزات الکترونیکی، الکتریکی فعالیت می‌کند این قطعات در کشور فرانسه تولید می‌شود.

به نحوه رفع خطاهای درایو یا اینورتر شرکت اشنایدر و مشخص کردن عیب‌های سخت افزاری که ممکن است برای این درایو رخ دهد می‌پردازیم.

تعمیر انواع درایو اشنایدر در سوین صنعت

  • تعمیر درایو ATV31 اشنایدر
  • تعمیر درایو ATV21 اشنایدر
  • تعمیر اینورتر ATV11 اشنایدر
  • تعمیر اینورتر ATV61 اشنایدر
  • تعمیر اینورتر ATV71 اشنایدر
  • تعمیر درایو ATV18 اشنایدر
  • تعمیر اینورتر ATV212 اشنایدر
  • تعمیر درایو ATV650 اشنایدر
  • تعمیر اینورتر ATV28 اشنایدر
  • تعمیر درایو ATV930 اشنایدر

Picture1 6

خرابی‌های رایج درایو اشنایدر Schneider

  • عدم توجه به پلاک درایو: تکفاز بودن یا سه فاز بودن درایو مسئله مهمی است که اگر اتصال برق درایو به درستی انتخاب نشود باعث خرابی اینوتر می‌شود.
  • خرابی خازن، خازن جزو حساس‌ترین بخش‌های اینورتر محسوب می‌شود و خازن‌های الکترولیتی طول عمر بسیار کمی دارند اولین بخشی که ممکن است در درایو آسیب دیده باشد خازن‌های آن است.
  • خرابیIGBT درایو اشنایدر هم یکی از دلایل خرابی درایو است که ممکن است به دلیل حرارت زیاد و یا وجود تهویه نامناسب باعث سوختن IGBT اینورتر اشنایدر شود.
  • بالا نیامدن درایو
  • روشن نشدن درایو اشنایدر
  • دوفاز شدن ورودی درایو اشنایدر
  • سوختن پل دیود درایو اشنایدر
  • خرابی یکسوساز ورودی درایو اشنایدر
  • معیوب شدن فن درایو یا اینورتر اشنایدر

نصب و راه اندازی اینورتر برند اشنایدر Schneider

تنظیم پارامترهای درایو اشنایدر، نصب و راه اندازی اینورتر اشنایدر در مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت توسط کارشناسان مجرب به صورت کاملا استاندارد اجرا می‌شود. مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت به صورت کاملا رایگان مشاوره و پشتیبانی درایوهای اشنایدر را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد.

همچنین در صورت نیاز مشتری، تیم فنی سوین صنعت مراحل نصب و راه اندازی درایو اشنایدر را به صورت صفر تا صد انجام می‌دهد.

یکی از دلایل مهم که باعث خرابی و خاموش شدن درایو اشنایدر می‌شود، نصب و راه اندازی درایو به صورتی بر خلاف استاندارد و توجه نکردن به نکات ذکر شده در منوال این تجهیز می‌باشد.

هزینه تعمیر درایو اشنایدر Schneider

هزینه تعمیرات با توجه به خطا و عیب پیش آمده برای درایوهای اشنایدر می‌تواند متفاوت باشد که پس از بررسی و عیب‌یابی اینورتر اشنایدر توسط کارشناسان مجرب شرکت فنی و مهندسی سوین صنعت مشخص می‌شود. ضمنا بابت عیب یابی هزینه‌ای دریافت نمی‌شود.

نمایندگی تعمیرات اینورتر اشنایدر Schneider

شرکت سوین صنعت یکی از نمایندگی‌های فعال در حوزه تعمیرات درایوهای اشنایدر می‌باشد که با داشتن متخصصین با تجربه در حوزه تعمیرات بهترین خدمات را به مشتریان محترم ارائه می‌دهد.

همچنین واحد تعمیرات سوین صنعت از قطعات با کیفیت و اصلی برای تعمیر درایو و تعمیر محصولات اشنایدر Schneider استفاده می‌کند و در صورت نیاز این مجموعه قادر به ثبت سفارش خارج و وارد کردن تمامی تجهیزات و قطعات را دارد.

لیست خطا های اینورتر اشنایدر Schneider

خطای OV (Main over voltage): از علل خطای OV در درایو اشنایدر میتوان به: اضافه ولتاژ در ورودی درایو، نداشتن مقاومت ترمز یا اشتباه انتخاب کردن اهم مقاومت ترمز و بالا بودن زمان شتاب یا همان acceleration time باشد.

یک بار درایو را خاموش و روشن کنید اگر خطا رفع نشد باید به بررسی ولتاژ تغذیه و بررسی مقاومت ترمز بپردازید.

خطای USF (Under voltage): خطای USF در درایو اشنایدر میتواند علل مختلفی داشته باشد که به مواردی از آن اشاره میکنیم: ولتاژ باس DC در محدوده مجاز خود نباشد، اتصالات کابل‌ها به درستی انجام نشده باشد و یا ولتاژ ورودی شبکه اصلی کم باشد یا در محدوده مجاز قرار نگرفته باشد ظاهر می‌شود.

برای برطرف کردن خطای Under Voltage در اینورترهای اشنایدر ابتدا به بررسی ولتاژ ورودی درایو بپردازید، در صورتی که ولتاژ ورودی در محدوده معین بود باید به بررسی اتصلات و کابل‌های ورودی پرداخت. در صورتی که خطای بوجود آمده برطرف نشد برد قدرت درایو آسیب دیده است.

 

خطای SCF3 (Ground short circuit): این خطا به معنی اتصال کوتاه یا اتصال بدنه در خروجی درایو است یا حتی ممکن است کابل‌های موتور آسیب دیده باشند.

جهت بررسی خطای  SCF3 می‌توان:

از اتصال درست کابل‌های موتور اطمینان حاصل کنید، سالم بودن کابل‌های خود را بررسی کنید، درصورت عدم رفع عیب درایو آسیب دیده است و می‌توانید درایو را جهت بررسی بیشتر به واحد تعمیرات مجموعه سوین صنعت ارسال کنید.

خطای OCF (Over current): خطای اضافه جریان می‌باشد. در صورتی که بار بسیار زیادی روی شفت موتور قرار گرفته باشد و یا شفت موتور قفل شده باشد امکان رخ دادن این خطا وجود دارد و یا پارامتر درصد اضافه جریان پایین تنظیم شده باشد.

برای رفع خطای OCF می‌توان: بررسی کنید توان درایو متناسب با توان موتور باشد، بررسی کنید شفت موتور از لحاظ مکانیکی درگیر نباشد همچنین پارامتر درصد اضافه جریان را بیشتر کنید.

خطای tJF (IGBT overheat): این آلارم به خاطر گرم شدن بیش از حد IGBT است.

برای رفع این آلارم ابتدا قبل از راه اندازی صبر کنید تا درایو خنک شود سپس بررسی کنید راه های تهویه بسته نشده باشد و همچنین فن درایو به درستی کار کند، اگر آلارم رفع نشد IGBT معیوب شده است و باید تعویض شود.

خطای OLF (Motor overload): این خطا زمانی ظاهر می‌شود موتور اضافه بار می‌کشد.

بار موتور را کاهش دهید در صورت عدم رفع عیب، موتور را تعویض کرده و موتوری با توان بالاتری را نصب کنید.

خطای  PHF (Input phase loss): این خطا مربوط قطع بودن تغذیه ورودی درایو می‌باشد که ممکن است یکی از فازهای ورودی قطع شده باشد یا منبع تغذیه ورودی درایو دچار اختلال شده باشد که باعث می‌شود ولتاژ شبکه کاهش یابد یا حتی به طور کامل قطع شود.

ابتدا از وصل بودن فازهای ورودی درایو اطمینان حاصل شود و سپس به بررسی منبع تغذیه درایو بپردازید که ولتاژ در حد رنج مجاز خود باشد.

خطای SOF (Overspeed): این آلارم مربوط به سرعت درایو می‌باشد اگر سرعت درایو از حد مجاز خود بیشتر باشد این آلارم رخ می‌دهد.

برای برطرف کردن این آلارم باید یک مقاومت ترمز اضافه کنید سپس تنظیم پارامترهای موتور را به صورت دقیق انجام دهید و کم بودن بیش از حد گشتاور می‌تواند این آلارم را فعال کند.

خطای SLF (System Link Fault): این خطا نشانگر اختلال در سیستم شبکه درایو می‌باشد که این آلارم از موارد زیر به فعال می‌شود:

اتصالات سیم‌های شبکه به درستی انجام نشود، ترمینال‌های شبکه درایو آسیب دیده باشد و پارامترهای شبکه درایو درست تنظیم نشده باشد. اتصال‌های شبکه درایو را بررسی کنید اگر خطا رفع نشد تنظیمات به درستی انجام نشده است جهت تنظیم پارامترهای درایو اشنایدر می‌توانید از واحد تعمیرات سوین صنعت مشاوره بگیرید.

خطای SCF4 (IGBT short circuit): این خطا زمانی اتفاق می‌افتد که IGBT درایو اتصال کوتاه شده باشد که باعث می‌شود درایو دچار آسیب جدی شود.

برای حل این مشکل باید درایو تعمیر شود و IGBT درایو تعویض شود برای تعمیر درایو می‌توانید به واحد تعمیرات درایو اشنایدر سوین صنعت مراجعه کنید.

خطای COF (CAN open FAULT): این خطا زمانی اتفاق می‌افتد شبکه CAN open دچار اختلال شده باشد.

برای حل این مشکل باید اتصال شبکه CAN open بررسی کنید.

خطای ObF (Overbraking): این خطا زمانی که ولتاژ باس DC بسیار زیاد باشد، ترمز شدید با بار بیش از حد مجاز گرفته شود ظاهر می‌شود.

برای برطرف کردن این خطا باید ولتاژ ورودی را بررسی کنید که پایین‌تر از حد تعیین شده نباشد، زمان Deceleration درایو را افزایش دهید اگر خطا رفع نشد برد قدرت درایو دچار آسیب شده است و باید تعمیر شود.

خطای OHF (Drive overheat): این خطا زمانی اتفاق می‌افتد که دمای درایو بیش از حد مجاز افزایش یابد. میتوان به نصب نادرست و غیر استاندارد و توجه نکردن به فواصل گفته شده جهت نصب درایو در منوال داریو اشاره کرد.

Picture2 2

برای حل این مشکل باید محل ورود و خروج تهویه هوای درایو را بررسی کنید که مسدود نشده باشد، درایو را در تابلویی مناسب که دارای فن‌های خنک کننده مجزا هستند نصب کنید. چک کنید که فن درایو آسیب ندیده باشد و در صورت خرابی فن، آن را تعویض کنید.

خطای OPF (output phase loss): این خطا مربوط قطع بودن فازهای خروجی درایو که به موتور متصل است می‌باشد که ممکن است یکی از فازهای خروجی قطع شده باشد یا هر سه فاز قطع شده باشد.

ابتدا از وصل بودن فازهای خروجی درایو اطمینان حاصل شود و سپس به بررسی سالم بودن کابل‌های خروجی درایو بپردازید که آسیب ندیده باشد.

تعمیرات سایر اینورترها