تعمیر اینورتر-درایو ال اس LS

فهرست مطالب

repair ls

عیب‌یابی در سِوین صنعت به صورت کاملا رایگان انجام می‌شود. لطفا اطلاعات خود را ثبت کنید تا تیم فنی ما در کم‌ترین زمان ممکن جهت راهنمایی و تشخیص خطا با شما تماس بگیرد. همچنین می‌توانید با شماره‌های درج شده تماس بگیرید.

نمونه تعمیرات انجام شده درایو LS

مجموعه سوین صنعت به صورت کاملا تخصصی در حوزه تعمیرات محصولات ال اس فعالیت می‌کند و در تمام مراحل تعمیرات با مشتریان خود در ارتباط است و با پشتیبانی کامل تا راه اندازی مجدد همراه مشتریان خواهد بود.
 

راهنمای جامع تشخیص و تعمیر اینورتر LS

تعمیر اینورترهای صنعتی، از جمله اینورترهای LS، نیازمند دانش تخصصی و دقت بالا در فرآیند تشخیص و رفع مشکلات است. برای اینکه درایو LS به عملکرد بهینه خود بازگردد، مراحل مختلفی باید طی شود. در ادامه به بررسی این مراحل و خدمات تعمیرات شرکت سوین صنعت می‌پردازیم.

بررسی شرایط محیطی و پیرامونی

تشخیص درست مشکلات اینورتر LS از طریق بررسی دقیق خطاها و علائمی که درایو نشان می‌دهد، آغاز می‌شود. در بسیاری از موارد، مشکلاتی مانند خرابی کابل‌ها، اتصالات نامناسب، دمای محیطی بالا، یا تهویه نامطلوب باعث ایجاد ارورهایی می‌شوند که ممکن است به‌اشتباه به‌عنوان خرابی درایو LS تلقی شود. همچنین، عملکرد نامطلوب الکتروموتور نیز می‌تواند در بروز این مشکلات تأثیرگذار باشد.

واحد تعمیرات سوین صنعت از قطعات با کیفیت و اصلی برای تعمیر درایو و تعمیر محصولات LS استفاده می‌کند و در صورت نیاز این مجموعه قادر به ثبت سفارش خارج و وارد کردن تمامی تجهیزات و قطعات را دارد.

نصب و راه اندازی اینورتر برند LS

مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت در حوزه نصب، راه‌اندازی، پارامتر دهی اینورتر های Ls خدماتی مانند: مشاوره، پشتیبانی رایگان در هنگام خرید و راه‌اندازی به مشتریان خود ارائه می‌دهد.
همچنین در صورت درخواست مشتری تیم فنی سوین صنعت نصب و راه اندازی را به صورت صفر تا صد انجام می‌دهد.
یکی از علل اصلی در خرابی و خاموش شدن اینورتر LS نصب و راه اندازی درایو ال اس به صورت غیر اصولی و برخلاف موارد ذکر شده در منوال این تجهیز می‌باشد.
ls drive repair3

تعمیر و نگه داری درایو های LS

علایمی که هنگام خراب شدن و عیب پیدا کردن درایو رخ می‌دهد از قبیل زیر است:
  •  اکثر خرابی و مشکلات درایو ls در روشن نشدن اینورتر ال اس (خاموش شدن درایو ls) است که می‌تواند علل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها آسیب دیدن دیود های درایو  ) lsیکسوساز ورودی درایو ال اس) است.
  • برخی خرابی های درایو ls نیاز به تعمیرات سخت افزاری مانند: آسیب دیدن IGBT درایو ls و دیود های درایو LS و همچنین گیت درایو های اینورتر LS، سوختن خازن‌های درایو LS، سوختن CT های ورودی اینورتر LS و … می‌باشد که در بیشتر اوقات عدم توجه به الارم های اینوتر LS دلیل به وجود آمدن این مشکلات ‌می‌شود.
  • وقتی که خطای فالت زمین و خطای اتصال کوتاه (ground fault) در صفحه نمایش درایو ls نمایان می‌شود میتواند به علت اتصال کوتاه شدن خروجی داریو و موتور سه فاز یا قطعی کابل که باعث نداشتن سه فاز خروجی اتصال به موتور می‌شود. و هچنین در برخی موارد ران نشدن اینورتر ls می‌تواند به دلیل وجود الارم در صفحه نمایش درایو ls باشد.

لیست خطا های اینورتر ال اس LS

ls drive repair2

 (Overcurrent) خطای OCT
این خطا زمانی ظاهر می‌شود که جریان خروجی درایو LS بیش از جریان نامی تعریف شده باشد که در هنگام رخ دادن این خطا اینورتر ال اس خروجی خودش را غیرفعال می کند تا به IGBT های درایو و قطعات دیگر آسیب نرسد.
نکته مهم این است زمانی خطای OCT ظاهر می شود تا علت رخداد این خطا مشخص نشده است اینورتر LS را دوباره استارت نکنید.
حالا زمانی که این خطا رخ داد چه کنیم؟
در ابتدا در صورت وجود ترمز مکانیکی صحت عملکرد آن و همچنین قسمت مکانیکال دستگاه را بررسی کنید.
کابل خروجی موتور را از اینورتر جدا کنید و اتصال کابل خروجی تا موتور را بررسی کنید ممکن است UVW به یکدیگر یا به بدنه اتصال داشته باشد.
در همین حالت که کابل را جدا کرده اید خطای درایو ال اس را ریست کنید و دوباره فرمان استارت را بدهید اگر دوباره خطا ظاهر شد درایو آسیب دیده و نیاز به تعمیر دارد اگر خطا ظاهر نشد احتمالا کابل خروجی یا موتور اتصالی دارند که باید مورد بررسی قرار بدهید.
اگر تمام موارد گفته شده را تست کردید وسالم بودند موارد زیر را بررسی کنید.
زمان ACC/DEC را افزایش دهید.
بار را از روی موتور بردارید و یا کم کیند.
 
خطای OC2(Overcurrent2) 
این خطا زمانی ظاهر می‌شود که IGBT آسیب دیده باشد و یا خروجی اینورتر اتصال کوتاه شده باشد و یا زمان ACC/DEC خیلی کم انتخاب شده باشد.
 
خطای GFT(Ground Fault Current) 
خطای جریان زمین اگر جریان نشتی از حدی بیشتر شود این خطا رخ می‌دهد.
که باید کابل خروجی از درایو جدا کنید و درایو را دوباره استارت کنید و اگر خطای GFT دوباره ظاهر شد درایو باید برای تعمیر ارسال شود و IGBT درایو ال اس بررسی شود و اگر خطا ظاهر نشد باید کابل و موتور را بررسی کنید.
 
خطای IOL(Inverter Overload)
 
خطای OLT(Overload Trip)
زمانی خطای IOL و خطای OLT ظاهر می‌شود که جریان خروجی درایو LS به مدت بیش از یک دقیقه  بیشتر از مقدار تعیین شده (معمولا به صورت پیش فرض 150 درصد جریان نامی ) باشد.
دو حالت بیشتر وجود ندارد یا بار روی موتور از مقدار مجاز بیشتر شده است که جریان بیشتری مصرف می-کند یا CT اینورتر آسیب دیده است.
 
خطای OHT (Overheat Trip)
زمانی که دمای هیتسینک اینورتر ال اس بالاتر از حد مجاز می‌رسد خطای OHT نمایش داده می‌شود و اینورتر خروجی خود را قطع می‌کند افزایش دما به دلایل زیر ممکن است رخ داده باشد.
خراب شدن فن خنک کننده درایو LS
مستهلک شدن فن درایو و عدم توانایی خنک کردن هیتسینک که باید تعویض شود
خراب شدن فن‌های تهویه تابلو برق
دمای بالای محیطی که درایو نصب شده است دمای محیط باید زیر 50 درجه باشد
مسدود شدن مسیرهای هیتسینک
نکته مهم اینکه اگر موارد بالا را بررسی کردید و مشکلی پیدا نکردید نباید دوباره سعی کنید که درایو را استارت کنید چون احتمال آسیب رسیدن بیشتر به اینورتر وجود دارد در این حالت باید اینورتر LS را برای واحد تعمیرات مجموعه سوین صنعت ارسال کنید تا موارد داخلی درایو بررسی  شود.
 
خطای POT (Output Phase Loss)
در صورتی که خطای POT نمایان شد احتمال دارد یکی از فازهایUVW قطع شده باشد اینورتر ال اس با بررسی و مقایسه جریان‌های هر فاز قطع شدن یکی از فازها را تشخیص می‌دهد.
اگر تمامی موارد بررسی کردید ودرست بود احتمال آسیب دیدن یکی از CT های فاز وجود دارد که باید توسط واحد تعمیرات بررسی شود.
ls drive repair
 
خطای OUT (Over Voltage Trip)
خطای OUT زمانی رخ می‌دهد که ولتاژ لینک DC درایو بیشتر از حد مجاز شود که معمولا این خطا در زمان استپ شدن موتور و یا اینکه ولتاژ شبکه ورودی بیش از حد افزایش داشته باشد.
برای رفع این خطا اول باید زمان DEC را افزایش دهید اگر برطرف نشد و ولتاژ ورودی هم در رنج مجاز بود باید از یونیت بریک (Unit Brake) و مقاومت ترمز (Brake Resistor) استفاده کرد.
 
خطای LUT (Low Voltage Trip)
خطای LUT زمانی رخ می‌دهد که ولتاژ DC درایو LS  کمتر از 180 ولت شود و اما چرا رخ می‌دهد.
ولتاژ ورودی درایو (ولتاژ شبکه) کم باشد.
اتصال بار زیادتر از ظرفیت شبکه به شبکه برق شهری.
استفاده از سوییچ کلید معیوب سرراه ورودی اینورتر.
اگر موارد ذکر شده درست باشند نتیجه می‌گیریم که درایو نیاز به تعمیر دارد.
 
خطای ETH (Electronic Thermal)
خطای ETH مربوط می‌شود به اضافه بار حرارتی موتور که توسط برد الکترونیکی داخل درایو مشخص می-شود و از موتور حفاظت می‌کند ولی اگر درایو ال اس نمی‌تواند موتورهایی که بیشتر از 4 قطب دارند یا اینکه چندین موتور به داریو وصل باشند را حفاظت کند برای رفع این  خطا موارد زیر را اجرا کنید
بار روی موتور را کاهش دهید.
از اینورتر با ظرفیت بالاتر استفاده کنید.
از فن خنک کننده اکسترنال استفاده کنید.
 
خطایCOL (Input phase Loss)
خطای COL مربوط می‌شود به قطع شدن یکی از فاز های وروردی RST که باید بررسی شود مورد دوم اینکه در اینورترهای ال اس زمانی که خازن‌های الکترولیتی نیاز به تعویض داشته باشند این خطا رخ می‌دهد که این کار باید توسط کارشناس تعمیرات انجام شود.
 
خطایEEP (Parameter Save Error)
خطای EEP مربوط به حافظه EEPROM درایو ال اس می‌شود و مقدار پارامترها تنظیم نمی‌شود
 برای رفع این خطا اگر به تنظیمات پارامترها تسلط دارید می‌توانید درایو را ریست کنید تا به تنظیمات کارخانه برگردد که اگر مشکل برطرف نشود احتمال زیاد برد کنترل درایو ال اس و یا CPU درایو آسیب دیده باشد.
 
خطایNBR (Brake Control Error)
خطای NBR زمانی رخ می‌دهد که هنگام ترمز جریان ترمز کمتر از مقدار تنظیم شده باشد درایو در این  حالت خروجی را قطع می‌کند برای رفع این خطا ظرفیت موتور و سیم کشی‌ها را بررسی کنید.
 
خطایHYT (Inverter Hardware Fault)
خطایHYT زمانی نمایان می‌شود که درایو LS ایراد سخت افزاری داشته باشد و نیاز به تعمیر دارد.
 
خطای–L (Frequency Command Lost)
خطای –L زمانی رخ می‌دهد که فرکانس درایو ال اس بر روی آنالوگ ورودی ولتاژ یا ورودی جریان یا شبکه RS485 تنظیم شده باشد و سیگنالی به درایو نرسد و خطا ظاهر می‌شود و درایو طبق تنظیمات انجام شده رفتار می‌کند برای رفع این خطا سیم کشی ها باید بررسی شود.
 
خطایERR (Communication Error)
خطای ERR زمانی ظاهر می‌شود که برد کنترل نمی‌تواند با کیپد ارتباط برقرار کند و نیاز به بررسی توسط واحد تعمیرات دارد.
 
خطایFAN (Cooling Fan Fault)
خطای FAN زمانی ظاهر می‌شود که مسیر تهویه مسدود شده باشد و یا درایو بدون فن راه‌اندازی شود راه‌حل این خطا تعویض فن درایو با فن دیگر با همان مشخصات می‌باشد.
 
نمایندگی تعمیر اینورتر و درایو LS
مجموعه فنی و مهندسی سوین صنعت یکی از نمایندگی های تعمیر درایو و اینورتر ls و همچنین نمایندگی فروش درایو ال اس است.
 
تعمیر تخصصی درایو ls در سری های زیر در سوین صنعت انجام می‌شود.
  • تعمیر درایو اینورتر LS سری     IP5  
  • تعمیر درایو اینورتر LS سری  IG5
  • تعمیر درایو اینورتر LS سری  IS7
  • تعمیر درایو اینورتر ال اس سری  IS5
  • تعمیر درایو اینورتر LS سری  h100
  • تعمیر درایو اینورتر LS سری  S100
  • تعمیر درایو اینوتر LS سری  IC5
  • تعمیر درایو اینورتر ls سری  ls600