تعمیرات درایو اینورتر کب KEB

repair keb

فهرست مطالب

نمونه تعمیرات انجام شده درایو کب

کب یکی از قدرتمندترین درایو‌ها در سیستم آسانسور و کشاورزی صنعتی است این برند فعالیت خود را از سال ۱۹۷۲ آغاز نموده و تا کنون توانسته جایگاه خوبی در سیستم‌های اتوماسیونی بدست آورد این برند در کشور آلمان تولید می‌شود.

در این مقاله نحوه رفع خطاها و تعمیر درایو یا اینورتر شرکت کب و مشخص کردن عیب‌های سخت افزاری که ممکن است برای این درایو رخ دهد می‌پردازیم.

انواع درایوهای کب که توسط مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت تعمیر می‌شود شامل:

  • تعمیر درایو f4 کب
  • تعمیر درایوf5 کب
  • تعمیر درایوb6 کب
  • تعمیر درایوg6 کب
  • تعمیر درایوf6 کب

Picture1 3

مدل keb f4 و keb f5  یکی از پرکاربرد‌ترین درایو‌های برند کب می‌باشند.

 

خرابی‌های رایج درایو کب KEB

مشکلات عمده ای باعث بروز خطا یا آلارم در درایو keb می‌شود از قبیل: دو فاز شدن برق ورودی درایو کب ممکن است مشکل در سیستم برق ورودی درایو کب وجود داشته باشد، خرابی برد کنترل اینورتر کب یا آسیب دیدن برد قدرت درایو کب، سوختن خازن‌های درایو کب، آسیب شدید دیود‌های یکسوز ساز ورودی اینورتر کب و در صورت تهویه نامناسب  هوا در محل قرار گیری درایو باعث معیوب شدن فن درایو کب می‌شود و اگر فن کار نکند دما درایو کب افزایش یافته و باعث آسیب دیدن igbt درایو keb می‌شود.

عواملی که باعث می‌شود اتفاقاتی مانند: بالا نیامدن صفحه نمایش درایو کب(ران نشدن اینورتر کب) و یا خاموش شدن درایو کب شود نیازمند بررسی بیشتر است که باید درایو توسط کارشناسان سوین صنعت چک شود.

نصب و راه اندازی اینورتر برند کب KEB

تنظیم پارامتر‌های درایو کب، نصب و راه اندازی اینورتر کب در مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت توسط کارشناسان مجرب به صورت کاملا استاندارد اجرا می شود. مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت به صورت کاملا رایگان مشاوره و پشتیبانی درایو های کب را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد.

همچنین در صورت نیاز مشتری، تیم فنی سوین صنعت مراحل نصب و راه اندازی درایو کب را به صورت صفر تا صد انجام می‌دهد.

یکی از دلایل مهم که باعث خرابی و خاموش شدن درایو کب می‌شود، نصب و راه اندازی درایو به صورتی بر خلاف استاندارد و توجه نکردن به نکات ذکر شده در منوال این تجهیز می‌باشد.

Picture2 2

 

هزینه تعمیر درایو کب KEB

هزینه تعمیر و تعویض قطعات درایو کب با توجه به خطا و عیب پیش آمده برای درایوهای کب می‌تواند متفاوت باشد که پس از بررسی و عیب یابی اینورتر کب و اعلام هزینه توسط کارشناس تعمیرات درایو مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت اعلام و سپس روند تعمیرات شروع می‌شود.

نمایندگی تعمیرات اینورتر کب KEB

شرکت سوین صنعت یکی از نمایندگی‌های فعال در حوزه تعمیرات درایو‌های کب می‌باشد که با داشتن متخصصین با تجربه در حوزه تعمیرات بهترین خدمات را به مشتریان محترم ارائه می‌دهد.

همچنین واحد تعمیرات سوین صنعت از قطعات با کیفیت و اصلی برای تعمیر درایو کب استفاده می‌کند و هرگونه سوال در رابطه با تعمیر درایو کب داشتید با کارشناسان مجموعه در میان بگذارید.

Picture3 1

نمایندگی فروش درایو کب KEB

مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت به عنوان یکی از نمایندگی‌های فروش درایو کب است که در تهران فعالیت می‌کند که شما می‌توانید درایو‌های کب با توان‌های مختلف را از مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت تهیه کنید.

 

لیست خطا های اینورتر کب KEB

خطای bbL (Base Block): این خطا زمانی رخ می‌دهد که ترانزیستورهای خروجی برای حفاظت از عملکرد بیش از حد درایو مسدود شده باشد.

خطای bbl یک پیام آلارم نمی‌باشد بلکه یک هشدار از وضعیت درایو است.

خطای E.Cdd (Error Calculate Motor Data): این خطا زمانی که درایو نتواند به صورت اتوماتیک مقدار آنالوگ یا مقاومتی و حتی مقادیر موتوری که به آن وصل شده باشد را محاسبه کند رخ می‌دهد.

از علل رخ دادن خطای E.Cdd می‌توان به درست نبودن سیم کشی موتور، اتصال نداشتن کابل‌های موتور به درایو اشاره کرد اگر آلارم رفع نشد با نمایندگی اینورتر keb تماس بگیرید.

خطای E.LSF (Error Charge Relay Fault): خطای فعال نبودن رله شنت است که از عواملی مختلفی رخ می‌دهد که این عوامل عبارت است از: تغذیه ورودی قطع شده باشد، فاصله کابل‌ها تا موتور استاندارد نباشد که باعث ایجاد تلفات می‌شود، مقاومت ترمز آسیب دیده باشد یا به اشتباه به درایو وصل شده باشد.

جهت بررسی خطای E.LSF می‌توان:

از اتصال درست کابل‌های موتور اطمینان حاصل کنید، منبع تغذیه ورودی خود را چک کنید، مقاومت خود را از لحاظ سالم بودن بررسی کنید و همچنین سیم‌های ارتباطی آن را که بر روی کاتالوگ درایو قرار دارد بازبینی کنید.

درصورت عدم رفع عیب میتوانید درایو را جهت بررسی بیشتر به واحد تعمیرات مجموعه سوین صنعت ارسال کنید.

خطای EEnC1 (Error Encoder1): این خطا زمانی اتفاق می‌افتد که اتصال انکودر به دستی انجام نشده باشد یا انکودر آسیب جدی دیده باشد.

برای رفع عیب می‌توان موارد زیر را بررسی کرد.

سیم کشی انکودر با توجه به مدل آن را بررسی کنید، چک کنید که انکودر آسیب ندیده باشد و در صورت خرابی انکودر، برای تهیه آن می‌توانید به قسمت فروشگاه سوین صنعت مراجعه نمایید.

خطای EHyb (Error Encoder Card): این آلارم مانند Error قبل آلارم انکودر است که می‌تواند از سیم کشی اشتباه انکودر، قطع بودن تغذیه ورودی انکودر و حتی ممکن است برد انکودر معیوب شده باشد.

میتوان موارد زیر را جهت بررسی در نظر گرفت:

سیم کشی انکودر را بررسی کنید، اگر انکودر اتصال کوتاه شده باشد باید انکودر را تعویض کنید، در صورت خرابی برد انکودر می‌توانید با شرکت سوین صنعت تماس بگیرید.

خطای  E.Hybc (Error Encoder Card Changed):زمانی که شما برد انکودر را تعویض می‌کنید این آلارم ظاهر می‌شود.

این خطا به صورت خوکار رفع می‌شود اگر به هر دلیلی که خطا رفع نشد شما می‌توانید پارامترهای مربوط انکودر را در درایو مجدد وارد کنید تا خطا رفع شود.

خطای EOL (Error Overload): اگر درایو شما به مدت طولانی تحت باری با ظرفیت بیش از حد مجاز باشد خطای اورلود یا همان اضافه بار رخ می‌دهد.

در قدم اول ظرفیت بار را بررسی کنید و سپس از درست بودن اتصالات مکانیکی اطمینال حاصل کنید همچنین می‌توانید زمان شتاب یا همان acceleration time را افزایش دهید، در مرحله بعد اگر توان درایو کم تر از موتور بود شما باید درایو خود را تعویض کنید.

خطای E.dOH (Error MotorOverheat): اگر سنسور دما به موتور وصل باشد و فیدبک این سنسور را به درایو متصل باشد، در صورتی که دما موتور بیش از حد تعیین شده باشد و همچنین سیم سنسور قطع شده باشد این خطا اتفاق می‌افتد.

برای رفع این خطا ابتدا صبر کنید تا موتور خنک شود و سپس بررسی کنید سیم سنسور قطع نشده باشد.

خطای E.OH2 (Error Motor Protection): این خطا زمانی ظاهر می‌شود رله محافظ موتور خاموش شده باشد.

جهت بررسی می‌توان:

پارامتر های درایو را در حالت Default قرار دهید، امکان دارد رله محافظ آسیب دیده باشد که باید تعمیر شود.

خطای E.OC (Error Over Current): بیانگر خطای اضافه جریان می‌باشد که در صورت تجاوز جریان از حد مجاز، اتصال کوتاه در قسمت خروجی مدار، قرار گیری بار اضافی بر روی شفت موتور، بلند بودن کابل خروجی و پایین بودن زمان شتاب اتفاق می‌افتد.

در زمان رخ دادن این خطا موارد زیر را بررسی کنید:

زمان شتاب را افزایش دهید، انتخاب بار متناسب با توان موتور باشد و سربندی کابل‌ها چک شود.

خطای E.OH (Error Overheat Power Module): این خطا مربوط به بالا بودن دمای درایو بیش از حد مجاز  که اکثر اوقات از کار نکردن فن باعث می‌شود.

ابتدا به بررسی تهویه هوا و مسدود نبودن مسیر هوا در محیط محل نصب درایو می‌پردازیم و پس از آن از سالم بودن فن درایو اطمینال حاصل می‌کنیم و اگر این خطا رفع نشد احتمالا برد داخلی درایو آسیب دیده است و باید تعمیر شود.

خطای E.OS (Error over speed): این آلارم مربوط به سرعت درایو می‌باشد اگر سرعت درایو از حد مجاز خود بیشتر باشد این آلارم رخ می‌دهد.

برای برطرف کردن این آلارم باید تنظیم پارامتر‌های موتور را به صورت دقیق انجام دهید و پایین بودن گشتاور می‌تواند این آلارم را فعال کند.

خطای E.OP (Error Over Voltage): این خطا نشانگر اضافه ولتاژ در اینورتر می‌باشد که از علل به وجود آمدن این خطا میتوان به:

ولتاژ ورودی درایو از حد تعیین شده بیشتر باشد و یا منبع تغذیه ورودی آسیب دیده باشد.

Picture4 1

حتی ممکن جریان ورودی موتور از حالت استاندارد خارج شده باشد که ممکن است از خرابی برد درایو باشد، اگر مقاومتی که برای موتور انتخاب شده است اصولی نباشد و یا اتصال کوتاه شده باشد این آلارم ظاهر می‌شود.

برای برطرف کردن این آلارم منبع تغذیه ورودی را بررسی کنید، از اتصال و انتخاب صحیح مقاومت ترمز اطمینان حاصل نمایید.

خطای E.PU (Error Power Unit): زمانی که برد قدرت درایو دچار آسیب شده باشد این خطا ظاهر می‌شود.

برای حل این مشکل باید درایو تعمیر شود و شما می‌توانید با واحد تعمیرات مجموعه سوین صنعت تماس بگیرید.

خطای E.EEP (Error EEPROM defective): قسمت پردازنده درایو معیوب شده است.

زمانی که این خطا فعال می‌شود درایو با تعمیر شود، برای تعمیر به نمایندگی درایو کب ارجاع دهید.

تعمیرات سایر اینورترها