تعمیر اینورتر-درایو جفران Gefran
عیبیابی در سِوین صنعت به صورت کاملا رایگان انجام میشود. لطفا اطلاعات خود را ثبت کنید تا تیم فنی ما در کمترین زمان ممکن جهت راهنمایی و تشخیص خطا با شما تماس بگیرد. همچنین میتوانید با شمارههای درج شده تماس بگیرید.
در این مقاله ما قصد داریم به نحوه رفع خطاهای درایو یا اینورتر شرکت جفران و مشخص کردن عیبهای سخت افزاری که ممکن است برای این درایو رخ دهد بپردازیم.
درایوهای ساخته شده توسط شرکت جفران که کاربریهای متفاوتی دارند به شرح ذیل است:
درایو جفران ADV200
درایو جفران ADV200 LC
درایو جفران BDI50
درایو جفران VDI100
درایو جفران ADV200 HC
درایو جفران ADV200 WA
درایو جفران ADV200 SP
درایو جفران ADP200
مدل ADV200، یکی از پرفروش ترین درایو های برند جفران میباشد.
نصب و راه اندازی اینورتر برند جفران Gefran
مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت در زمینه نصب، راهاندازی و پارامتردهی اینورترهای جفران، مشاوره و پشتیبانی رایگان در اختیار مشتریان خود قرار میدهد.
همچنین در صورت نیاز مشتری، تیم فنی سوین صنعت مراحل نصب و راه اندازی درایو جفران را به صورت صفر تا صد انجام میدهد.
یکی از دلایل مهم که باعث خرابی و خاموش شدن درایو جفران میشود، نصب و راه اندازی درایو به صورتی برخلاف استاندارد و توجه نکردن به نکات ذکر شده در منوال این تجهیز میباشد.
هزینه تعمیر درایو جفران Gefran
هزینه تعمیر درایو با توجه به خطا و عیب پیش آمده برای درایوهای جفران میتواند متفاوت باشد که پس از بررسی و عیب یابی درایو جفران توسط کارشناس تعمیرات شرکت فنی و مهندسی سوین صنعت مشخص میشود.
نمایندگی تعمیرات اینورتر جفران
شرکت سوین صنعت یکی از نمایندگیهای فعال در حوزه تعمیرات درایوهای جفران میباشد که با داشتن متخصصین با تجربه در حوزه فروش درایو جفرات و تعمیرات بهترین خدمات را به مشتریان محترم ارائه میدهد.
خرابیهای رایج درایو جفران
- عدم توجه به پلاک درایو: تکفاز بودن یا سه فاز بودن درایو مسئله مهمی است که اگر اتصال برق درایو به درستی انتخاب نشود باعث خرابی اینوتر میشود.
- خرابی خازن ، خازن جزو حساس ترین بخشهای اینورتر محسوب میشود و خازنهای الکترولیتی طول عمر بسیار کمی دارند اولین بخشی که ممکن است در درایو آسیب دیده باشد خازنهای آن است.
- خرابیIGBT درایو جفران هم یکی از دلایل خرابی درایو است که ممکن است به دلیل حرارت زیاد و یا وجود تهویه نامناسب باعث سوختن IGBT میشود.
- اتصال کوتاه و یا عمل نکردن فیوزهای ورودی درایو که باید فیوزها بررسی شوند و پس از برطرف کردن مشکل باید تعویض گردد.
- معیوب شدن فن درایو نیز جزو خرابیها محسوب میشود که باعث گرم شدن بیش حد برد درایو میشود.
- خرابی برد قدرت درایو جفران
- خرابی برد کنترل درایو جفران
لیست خطا های اینورتر جفران Gefran
خطای OV (Overvoltage): این خطا زمانی رخ میدهد اضافه ولتاژ در درایو وجود داشته باشد ممکن است از: ولتاژ ورودی، نداشتن مقاومت ترمز یا اشتباه انتخاب کردن اهم مقاومت و یا در قسمت پارامترها زمان شتاب(acceleration time) بسیار زیاد باشد.
خطای OV یک پیام آلارم نمیباشد بلکه یک پیام هشدار است.
خطای UV (Undervoltage): این خطا زمانی که ولتاژ باس DC بسیار کم باشد، اتصالات کابلها به درستی انجام نشده باشد و یا ولتاژ ورودی شبکه اصلی کم باشد یا در محدوده مجاز قرار نگرفته باشد ظاهر میشود.
برای برطرف کردن این خطا باید ولتاژ ورودی را بررسی کنید و اتصال کابلها را چک کنید اگر خطا رفع نشد برد قدرت درایو دچار آسیب شده است و باید تعمیر شود.
خطای GNDF (Ground fault): این خطا به معنی خطای ارت است که اگر شما اتصال بدنه داشته باشید یا کابلهای موتور زخمی شده باشند ایجاد میشود.
جهت بررسی خطای GNDF میتوان:
از اتصال درست کابلهای موتور اطمینان حاصل کنید، سالم بودن کابلهای خود را بررسی کنید، درصورت عدم رفع عیب درایو آسیب دیده است و میتوانید درایو را جهت بررسی بیشتر به واحد تعمیرات مجموعه سوین صنعت ارسال کنید.
خطای OC (Overcurrent): این خطا در حالت اضافه جریان اتفاق میافتد، در صورتی که اتصال کوتاه بین فازها به وجود آمده باشد، زمان شتاب بسیار کم باشد و همچنین سیم کشی به سمت موتور آسیب دیده شده باشد.
برای رفع عیب میتوان:
سیم کشی به سمت موتور را بررسی کنید، چک کنید که اتصال کوتاه در مدار نباشد و در صورت نیاز زمان شتاب را افزایش دهید.
خطای HOT (Heatsink OT): این آلارم به خاطر گرم شدن بیش از حد هیت سینک است.
برای رفع این آلارم بررسی کنید راههای تهویه بسته نشده باشد و همچنین فن درایو به درستی کار کند، اگر آلارم رفع نشد هیت سینگ معیوب شده است و باید تعویض شود.
خطای MOT (Motor OT): زمانی که دمای موتور بیش از مجاز باشد این آلارم ظاهر میشود.
مواردی که این خطا را ایجاد میکنند عبارت است از: موتور در محیط نامناسب نصب شود، بار خیلی سنگین به موتور وصل شده باشد و فن خنک کننده موتور آسیب دیده باشد.
برای رفع این خطا باید دمای موتور را به حالت نرمال برسانیم.
خطای EOL (Error Overload): اگر درایو شما به مدت طولانی زیر فشار با باری با ظرفیت بیش از حد مجاز باشد رخ میدهد.
در قدم اول ظرفیت بار را بررسی کنید و میتوانید زمان شتاب را افزایش دهید، در مرحله بعد اگر توان درایو کمتر از موتور بود شما باید درایو خود را تعویض کنید.
خطای DOL (Drive overload): این آلارم، خطای اضافه بار درایو میباشد
برای رفع این خطا برسی کنید که بار بیش از روی شفت موتور نباشد و چک کنید زمان شتاب درایو بیش از حد مجاز نباشد و اگر بود آن را کاهش دهید.
خطای MOL (Motor overload): این خطا زمانی ظاهر میشود موتور اضافه بار میکشد.
بار موتور را کاهش دهید در صورت عدم رفع عیب، موتور را تعویض کرده و موتوری با توان بالاتری را نصب کنید.
خطای BOL (Bres overload): بیانگر خطای مقاومت ترمز میباشد که در صورتی که محل نصب مقاومت ترمز نامناسب باشد، انتخاب رنج نامناسب برای مقاومت ترمز، آسیب دیدگی یا خرابی مقاومت ترمز باعث بروز این خطا میشود.
برای رفع عیب گزینه های زیر را بررسی کنید:
در انتخاب محل نصب مقاومت ترمز دقت کنید، برای انتخاب رنج مناسب مقاومت ترمز از کاتالوگ درایو استفاده کنید و همچنین در صورت آسیب دیدگی مقاومت ترمز آن را تعویض کنید.
خطای PHL (Phase loss): این خطا مربوط قطع بودن تغذیه ورودی درایو میباشد که ممکن است یکی از فازهای ورودی قطع شده باشد یا منبع تغذیه ورودی درایو دچار اختلال شده باشد که باعث میشود ولتاژ شبکه کاهش یابد یا حتی به طور کامل قطع شود.
ابتدا از وصل بودن فازهای ورودی درایو اطمینان حاصل شود و سپس به بررسی منبع تغذیه درایو بپردازیم که ولتاژ در حد رنج مجاز خود باشد.
خطای OS (Overspeed): این آلارم مربوط به سرعت درایو میباشد اگر سرعت درایو از حد مجاز خود بیشتر باشد این آلارم رخ میدهد.
برای برطرف کردن این آلارم باید تنظیم پارامترهای موتور را به صورت دقیق انجام دهید و کم بودن بیش از حد گشتاور میتواند این آلارم را فعال کند.
خطای SYS (System error): این خطا نشانگر اختلال در سیستم پردازنده میباشد که این آلارم از موارد زیر به فعال میشود:
پردازنده درایو آسیب دیده باشد، خارج شدن دسترسی موتور از درایو با تغییرت غلط در پارامترهای درایو و ممکن محافظ سیستم عامل درایو هم فعال شده باشد.
برای برطرف کردن این آلارم پارامتر های درایو را به حالت Default تنظیم کنید اگر خطا رفع نشد پردازنده درایو آسیب دیده است و باید درایو تعمیر شود شما میتوانید برای تعمیر درایو با واحد تعمیرات سوین صنعت تماس بگیرید.
خطای ENC (Encoder error): این خطا زمانی اتفاق میافتد که اتصال انکودر به درستی انجام نشده باشد یا انکودر آسیب جدی دیده باشد.
برای حل این مشکل باید سیم کشی انکودر با توجه به مدل بررسی کنید، چک کنید که سنسور انکودر آسیب ندیده باشد و در صورت خرابی انکودر، برای تهیه آن میتوانید به قسمت فروشگاه سوین صنعت مراجعه نمایید.