تعمیر اینورتر-درایو آی مستر IMaster
عیبیابی در سِوین صنعت به صورت کاملا رایگان انجام میشود. لطفا اطلاعات خود را ثبت کنید تا تیم فنی ما در کمترین زمان ممکن جهت راهنمایی و تشخیص خطا با شما تماس بگیرد. همچنین میتوانید با شمارههای درج شده تماس بگیرید.
مجموعه سوین صنعت یکی از نمایندگی های فروش اینورتر آی مستر و همچنین تعمیرات این درایو پرکاربرد است که با داشتن متخصصین مجرب در حوزه تعمیرات، سرویس و نگهداری آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی میباشد.
هزینه تعمیر درایو آی مستر IMaster
هزینه تعمیر اینورتر آی مستر با توجه به خرابیهای موجود که پس از بررسی و عیب یابی درایو آی مستر توسط کارشناسان تعمیرات سوین صنعت اعلام میگردد که در صورت تایید مشتری مراحل تعمیرات شروع میشود همچنین هزینهای بابت عیبیابی و اعلام هزینه دریافت نمیشود.
نصب و راهاندازی درایوهای آیمسترIMaster
همچنین مجموعه سوین صنعت با داشتن متخصص در امر نصب و پارمتردهی اینورترهای ای مستر آماده خدمت رسانی به مشتریان عزیز است. یکی از مزیتهای مجموعه سوین صنعت پشتیبانی و مشاوره رایگان در هنگام خرید و راهاندازی میباشد.
محصولات آی مستر IMaster
- اینورترهای آی مستر در ۴ دسته تولید شده اند که عبارتند از:
- درایو آیمستر A1 سری Premium مناسب کاربریهای سنگین
- درایو آیمستر E1 سری General مناسب کاربریهای فن و پمپ
- درایو آیمستر U1 سری Micro مناسب کاربریهای سبک و عمومی
- درایو آیمستر C1 سری Compact مناسب کاربریهای عمومی
مشکلات رایج اینورتر آیمستر
اکثر مشکلاتی که در اینورترهای IMaster به وجود میآید از قبیل موارد ذیل است
- روشن نشدن درایو آیمستر
- اعلام خطا در هنگام ران شدن
- سوختن خازنهای لینک DC اینورتر آی مستر
- خرابی IGBT درایو IMaster
- خرابی بورد قدرت درایو آیمستر
- خرابی بورد کنترل درایو آیمستر
- آسیب دیدن گیت درایوها
- آسیب دیدن یکسوساز ورودی اینورترهای آیمستر
- خرابی کیپد درایو آی مستر
که در ادامه به بررسی خطاهای رایج درایوهای آی مستر پرداختیم
خطاهای درایو آی مستر IMaster
خطایOC (Over Current) اضافه جریان:
خطای OC هنگامی که جریان خروجی درایو از جریان نامی بیش از 200 درصد باشد و یا خروجی درایو اتصال کوتاه شود خطای oc در درایو آی مستر رخ میدهد.
جریان خروجی ثبت شده خطا را بررسی کنید اگر بیشتر از ۲۰۰ درصد جریان نامی درایو نباشد و این خطا رخ داده باشد مشکل از سخت افزار درایو آی مستر میباشد و نیاز به تعمیر دارد.
خطای ETH(Motor Overload) اضافه بار موتور :
این خطا زمانی رخ میدهد که موتور در حالت اضافه بار قرار بگیرد و جریانی بیش از جریان نامی موتور از درایو بکشد در این حالت بخش الکترونیکی درایو خطای الکترونیکی اضافه جریان را اعلام میکند.
برای رفع خطای ETH ابتدا باید بررسی کنیم که جریان خروجی درایو بیش از جریان نامی موتور بوده یا خیر، اگر جریان موتور هنگام رخداد این خطا کمتر از جریان نامی بوده باشد باید برد قدرت اینورتر آی مستر تعمیر شود.
خطای ( VFD Overload )IoLt اضافه بار درایو Imaster
خطای IoLt برای حفاظت از IGBT اینورتر آی مستر رخ میدهد و زمانی که جریان بیشتر از 150 درصد به مدت یک دقیقه از درایو آی مستر عبور کند اتفاق میافتد.
برای رفع این خطا ابتدا باید جریانی که هنگام خطا ثبت شده را بررسی کنید اگر بیشتر از جریان نامی بود زمان ACC را افزایش دهید یا بار روی الکتروموتور را کاهش دهید و اگر کمتر بود باید برد قدرت POWER PCB اینورتر IMaster تعمیر شود.
خطای OV(Over Voltage) اضافه ولتاژ
اگر ولتاژی ورودی درایو از حدی که برای آن تعیین شده است بالاتر شود یا بار حالت ژنراتوری داشته باشد خطای OV رخ میدهد.
برای اینکه این خطا را برطرف کنید
ابتدا ولتاژ ورودی را باید بررسی کنید
سپس اگر بار حالت ژنراتوری داشت باید مقاومت ترمز مناسب برای تخلیه اضافه ولتاژ نصب کنید
خطای LV(Low Voltage)
خطای LV در درایوهای آی مستر در صورتی ولتاژ ورودی درایو آی مستر از آن مقداری که در مشخصات درایو گفته شده است کم تر باشد این آلارم رخ میدهد.
برای رفع این خطا:
اگر ولتاژ ورودی کم است باید آن را افزایش دهید
خازنهای قدرت لینک دی سی باید چک شود
و یا اینکه درایو شما مشکل سخت افزاری دیگری دارد
خطای E2PE(EEPROM Error)
خطای E2PE در اینورتر آی مستر مربوط به حافظه EEPROM است که میتواند به دلیل وجود نویز های خارجی در درایو و یا افزایش بیش حد دمای درایو این خطا رخ میدهد.
خطای CE(Communication Error)
خطای CE در درایوهای آیمستر زمانی رخ میدهد که هرگونه مشکل ارتباطی از سمت درایو با تجهیزاتی که در بستر یک شبکه دیتا ارسال و دریافت میکنند.
که ممکن است از اتصالات کابل شبکه باشد و یا اینکه تداخل نویز شدیدی رخ داده باشد.
برای اتصالات شبکه باید از کابلهای زوج به هم تابیده شیلد دار (Twisted paired) استفاده شود اگر موارد ذکر شده را بررسی کردید و خطا رفع نشد میتوانید با واحد تعمیرات سوین صنعت تماس بگیرید
خطای Ot(IGBT Over Temperture)
خطا OT در درایو های IMaster در صورتی که به دلیل خراب شدن فن خنک کننده درایو آی مستر، دمای داخلی درایو یا برد اصلی و یا IGBT درایو بالا رفته باشد این خطا رخ میدهد.
برای رفع عیب خطای OT باید بررسی کنید که :
آیا دمای محیطی که درایو در آنجا نصب شده است بالا رفته است باید دمای محیطی که درایو آیمستر نصب شده است کمتر از ۴۰ درجه سانتی گراد باشد
آیا فن خنک کننده درایو کار میکند امکان دارد
آیا هیتسینک درایو آی مستر تمیز است یا امکان دارد که مسدود شده باشد
خطای PF (Input Phase Loss)
خطای PF به دلیل نوسانات برق ورودی و یا قطع شدن یکی از فاز های ورودی رخ میدهد.
همچنین ممکن است خازن های درایو دچار مشکل شده باشد.
برای رفع کردن این خطا ابتدا باید اتصالات ورودی درایو را بررسی کنید و سپس ولتاژ ورودی درایو آی مستر را اندازه بگیرید که اگر ولتاژ ورودی و اتصالات درست باشد و خطا همچنان باقی مانده باشد درایو IMaster شما نیاز به تعمیر دارد.
خطای GF (Ground Fault)
خطای GF زمانی رخ میدهد که هرگونه خرابی چه در اتصال به زمین و یا ضعیف بودن اتصالات ارتینگ و یا اتصال کوتاه شدن خروجی اینورتر آیمستر باشد.
برای رفع عیب خطای درایو آی مستر باید ابتدا برق ورودی درایو را قطع کنید و سپس تک تک کابل های خروجی درایو را تا موتور بررسی کنید که به هم یا به زمین اتصال نداشته باشد.
خطای FF (Fan Fault)
خطای FF اینورتر آی مستر زمانی که فن درایو معیوب شده و نمیچرخد نمایان میشود و باید فن جایگزین شود.
خطای EE1 تا EE5 (External Event)
زمانی که ما به درایو خود از تجهیزات خارجی دیگر فیدبک گرفته باشیم و وصل کرده باشیم و آن تجهیزات به هر دلیلی معیوب شوند این خطا رخ میدهد.
خطای SAFE (Safety Input Trip)
هنگامی که یکی از ترمینالهای درایو را به عنوان ترمینال ایمنی مشخص میکنیم اگر آن ترمینال باز شده باشد خطای SAFE درایو IMaster رخ میدهد.
خطای oLdt (System Overload Detection Fault)
خطای oLdt زمانی که جریان خروجی درایو بالاتر از حد تعیین شده باشد و درایو آن را تشخیص دهد رخ میدهد البته زمانی که این قابلیت فعال شده باشد.
خطای uLdt (System Underload Detection Fault)
خطای uLdt زمانی که جریان خروجی درایو خیلی کم تر از حد تعیین شده باشد و درایو آن را تشخیص دهد رخ میدهد.به شرطی که این قابلیت فعال شده باشد.
خطای brot (Braking Resistor Overload Trip)
زمانی که مقاومت ترمز به درستی انتخاب نشود و یا حرات گرمایی مقاومت افزایش یابد این آلارم رخ میدهد برای انتخاب مقاومت ترمز مناسب میتوانید با واحد فنی مجموعه سوین صنعت تماس بگیرید.
خطای dL (Day Of Use Limited Trip)
خطای dL زمانی رخ میدهد که زمان استفاده روزانه از درایو آی مستر به پایان رسیده باشد.