شرکت پارکر درایوهای بسیار با کیفیتی برای کاربردهای مختلفی را عرضه بازار میکند.در این مقاله قصد داریم نحوه رفع خطاهای درایو یا اینورتر شرکت پارکر و مشخص کردن عیبهای سخت افزاری که ممکن است برای این درایو رخ دهد بپردازیم.انواع درایوهای پارکر که توسط مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت تعمیر میشود شامل:
تعمیر درایو پارکر Parker SSD 650Vتعمیر درایو پارکر Parker SSD 514C تعمیر درایو پارکر Parker SSD 590 تعمیر درایو پارکر Parker Digi Start تعمیر درایو پارکر Parker SSD 650V تعمیر درایو پارکر Parker SSD 590P تعمیر درایو پارکر Parker SSD 605 تعمیر درایو پارکر Parker SSD 890 تعمیر درایو پارکر Parker SSD 590P تعمیر درایو پارکر Parker SSD 650V تعمیر درایو پارکر Parker SSD 690 تعمیر درایو پارکر Parker SSD 690P تعمیر درایو پارکر Parker SSD تعمیر درایو پارکر Parker SSD 590A تعمیر درایو پارکر Parker SSD 591P
خرابیهای رایج درایو پارکر Parker خاموش شدن صفحه نمایش درایو پارکر که میتواند از علل مختلفی نظیر برق ورودی درایو باشد خرابی خازنهای درایو parker که میتوان به نشتی جریان خازن یا طول عمر خازن اشاره کرد. خرابی IGBT درایو پارکر میتواند بر اساس تهویه نامناسب محل نصب و یا جریان کشی زیاد درایو پارکر باشد. سوختن فیوزهای داخلی درایو پارکر که که میتواند بر اثر اتصال کوتاه باشد. معیوب شدن فن درایو پارکر که باعث سوختن IGBT درایو پارکر شود معیوب شدن لینک dc درایو پارکر خرابی باتری درایو پارکر نصب و راه اندازی اینورتر برند پارکر Parker تنظیم پارامترهای درایو پارکر، نصب و راه اندازی اینورتر پارکر در مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت توسط کارشناسان مجرب به صورت کاملا استاندارد اجرا میشود مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت به صورت کاملا رایگان مشاوره و پشتیبانی درایوهای پارکر را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد. همچنین در صورت نیاز مشتری، تیم فنی سوین صنعت مراحل نصب و راه اندازی درایو پارکر را به صورت صفر تا صد انجام میدهد. یکی از دلایل مهم که باعث خرابی و خاموش شدن درایو پارکر میشود، نصب و راه اندازی درایو به صورتی بر خلاف استاندارد و توجه نکردن به نکات ذکر شده در منوال این تجهیز میباشد.
هزینه تعمیر درایو پارکر Parker هزینه تعمیر و تعویض قطعات درایو پارکر با توجه به خطا و عیب پیش آمده برای درایوهای پارکر میتواند متفاوت باشد که پس از بررسی و عیب یابی اینورتر پارکر توسط کارشناسان مجرب شرکت فنی و مهندسی سوین صنعت مشخص میشود و به مشتری اعلام هزینه میشود و در صورت تایید روند تعمیرات آغاز میشود. توجه داشته باشید عیب یابی و اعلام هزینه به صورت رایگان میباشد.
نمایندگی تعمیرات اینورتر پارکر Parker شرکت سوین صنعت یکی از نمایندگیهای فعال در حوزه تعمیرات درایوهای پارکر است که با داشتن متخصصین با تجربه در حوزه تعمیرات بهترین خدمات را به مشتریان محترم ارائه میدهد. واحد تعمیرات سوین صنعت با استفاده از فناوری و دانش روز و به کارگیری قطعات با کیفیت اصلی برای تعمیرات تخصصی درایو پارکر بهره میگیرند و هرگونه سوال در رابطه با تعمیر درایو پارکر داشتید با کارشناسان مجموعه در میان بگذارید. نمایندگی فروش درایو پارکر Parker مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت به عنوان یکی از نمایندگیهای فروش درایو پارکر است که در تهران فعالیت میکند که شما میتوانید درایو های پارکر با توانهای مختلف را از مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت تهیه کنید.
لیست خطا های اینورتر پارکر Parker خطای DCH1 اضافه ولتاژ (OVERVOLTAGE)
این خطا میتواند علل مختلفی نظیز: بالا بودن ولتاژ منبع تغذیه ورودی، باز بودن مدار مقاومت ترمز، کم بودن زمان نشست یا dec که همگی موجب میشوند ولتاژ لینک DC داخلی اینورتر زیاد شود و این خطا ظاهر شود.
خطای DCL0 افت ولتاژ (UNDERVOLTAGE)
زمانی خطای DCL0 در درایوهای پارکر رخ میدهد که ولتاژ منبع تغذیه دچار افت شده باشد که باید بررسی شود و یا قطع بودن یک فاز در خروجی که باعث افت ولتاژ در لینک DC میشود.
خطای OCاضافه جریان (OVERCURRENT)
زمانی که خطای OC در اینورتر PARKER رخ میدهد موتور جریانی که از درایو میکشد بیش از حد نامی است از علل جریانکشی میتوان طول زیاد کابل بین موتور و اینورتر و یا اتصال کوتاه فازهای موتور یا یکی از فازها با زمین و یا تلاش برای سریع تر سرعت بخشیدن به یک بار سنگین را نام برد.
خطای HOT دمای بالا (HEATSINK)
دمای هیت سینک درایو بیش از صد درجه است که یا دمای محیط بالاست یا سیستم تهویه مناسب نیست و باید اقدامات عمومی و ظاهری نظیر باز کردن مسیر هوا تمیز کردن فیلترها و باد گرفتن اینورتر و سفت کرد اتصال سیمها را انجام داد.
خطای ET تریپ خروجی (EXTERNAL TRIP)
یکی از ترمینالهای خروجی درایو ولتاژ نداشته باشد یا دچار اختلال شود.
خطای LOOP (CURRENT LOOP)
زمانی که جریان ورودی در رنج 4 تا 20 میلی آمپر است جریان کمتر از 1 میلی آمپر است که باید دنبا ل قطعی سیم باشیم.
خطای STLL توقف موتور (MOTOR STALLED)
موتور بیش از 200 ثانیه در بازه جریان محدود بوده است: بار سنگینی به موتورانتقال داده شده است مقدار FIXED BOOST بالا تنظیم شده است.
خطای SCI قطع ارتباط (LOST COMMS)
ارتباطات قطع شده است که یا پارامتر COMMS TIMEOUT خیلی کوتاه تنظیم شده است و یا سیم کشی ارتباط ایراد دارد و یا Comms درست تنظیم نشده است. Lost communications: COMMS TIMEOUT parameter set too short Master device failed Wiring broken Incorrect Comms setup
خطای OT دمای بالا موتور (MOTOR OVERTEMP)
زمانی که دمای موتور بیش از حد بالا رود این خطا رخ میدهد . از علتهای بالا رفتن دما اعمال بار خارجی زیاد به موتور که موتور را تحت فشار قرار دهد. ولتاژ موتور به درستی وصل نباشد. پارامتر FIXED BOOST خیلی بالا تنظیم شده باشد. موتور به مدت طولانی در سرعت کم بدون خنک کننده کار کند و یا ترمیستور موتور قطع شده باشد که باید مسیرسیم کشی و اتصال را بررسی کنیم.
خطای DCRP ولتاژریپل (DC LINK RIPPLE)
سطح ولتاژ لینک DC اینورتر زیاد است که باید فازهای ورودی را چک کنیم.
خطای T5 AOUT (ANOUT FAULT)
اضافه بار در ترمینال 5 نهایت ماکزیمم جریان 10mA
خطای T9 DIN3 (DIGIO 1 (T9) FAULT)
اضافه بار در ترمینال 9 نهایت ماکزیمم جریان 20mA
خطای T10 DOUT2 (DIGIO 2 (T10) FAULT)
اضافه بار در ترمینال 10 نهایت ماکزیمم جریان 50mA
خطاهای مربوط به AUTO TUNE
خطای ATN1 (MAX SPEED LOW)
زمانی که موتور اتوتیون (Auto Tune) میکند ما باید بعضی از مشخصههای موتور را به اینورتر از قبل داده باشیم اما اگر مقدار پارامتر MAX SPEED RPM کمتر از سرعت روی پلاک داده شده باشد اینورتر این خطا را می دهد که باید برای رفع خطا پارامتر MAX SPEED RPM درست مقدار دهی کنیم.
خطایATN2 (MAIN VOLTS LOW)
ولتاژ ورودی اینورتر برای اجرای فرایند اتوتیون (Auto Tune) کافی نیست که باید شبکه ورودی چک و بررسی شود.
خطای ATN3 (NOT AT SPEED)
موتور به سرعت لازم برای اتوتیون (Auto Tune) نمیرسد که ممکن است اطلاعات ورودی به اینورتر نادرست باشد یا درغیر این صورت شفت موتور آزاد نباشد.
خطای ATN4 (MAG CURRENT FAIL)
جریان مغناطیسی مناسب برای موتور پیدا نمیشود که موتور را عملیاتی کند که باید بررسی کنیم دور موتور و ولتاژ موتور را به درستی به اینورتر داده باشیم همچنین موتور را بدرستی به اینورتر متصل کرده باشیم.
خطای ATN5 (NEGATIVE SLIP F)
مفادیر خوانده شده توسط اینورتر در حالت اتوتیون (Auto Tune) صحیح نمیباشد و باعث ایجاد این خطا میشود. برای رفع این خطا مقادیر تعداد قطب موتور و سرعت موتور و فرکانس راه اندازی موتور بررسی شود که صحیح در درایو تنظیم شده باشند.
خطای ATN8 (MAX RPM DATA ERR)
زمانی که مقدار حداکثر سرعت RPM را خارج از محدوده تعیین شده وارد کنیم این خطا رخ میدهد برای رفع این خطا تنظیمات پارامتری اینورتر را روی دیفالت یا پیشفرض قرار دهید تا خطا رفع شود.
خطای ATN9 (LEAKGE L TIMEOUT)
این خطا زمانی که محل نصب موتور مناسب نباشد یعنی موتور لغزش کند و اینورتر در حالت اتوتیون (Auto Tune) باشد رخ میدهد. خطای ATN A (MOTOR TURNING ERR)
اینورتر در حالت اتوتیون (Auto Tune) نتواند موتور را به حرکت دربیارد که احتمالا موتور قفل شده است. خطای ATN B (MOTOR STALL ERR)
زمانی که فاصله درایو نسبت به موتور زیاد باشد و یا کابلهای خروجی درایو به موتور آسیب دیده باشد این خطا رخ میدهد که باید سیم کشی را بررسی کنیم.