تعمیر اینورتر-درایو تکو Teco

فهرست مطالب

repair teco

عیب‌یابی در سِوین صنعت به صورت کاملا رایگان انجام می‌شود. لطفا اطلاعات خود را ثبت کنید تا تیم فنی ما در کم‌ترین زمان ممکن جهت راهنمایی و تشخیص خطا با شما تماس بگیرد. همچنین می‌توانید با شماره‌های درج شده تماس بگیرید.

نمونه تعمیرات انجام شده درایو TECO

کمپانی تکو یکی از معروف ترین شرکت های تولیدکننده تجهیزات اتوماسیونی در کشور تایوان است این کمپانی فعالیت خود را از سال 1956 آغاز نموده و تا امروز محصولاتی با کاربری های متفاوت در حوزه اتوماسیون ارائه کرده است.
مجموعه سوین صنعت در این مقاله قصد دارد اطلاعاتی جهت تعمیرات درایو یا اینورتر شرکت تکو و مشخص کردن عیب های سخت افزاری که ممکن است برای این درایو رخ دهد ارائه دهد.
 repair teco1
لیست درایوهای تکو که توسط کرشناسان تعمیرات مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت تعمیر می‌شود به شرح ذیل است:
  • تعمیر اینورتر تکو مدل S310
  • تعمیر اینورتر تکو مدل E310
  • تعمیر اینورتر تکو مدل T310
  • تعمیر اینورتر تکو مدل F510
  • تعمیر اینورتر تکو مدل A510
مدل S310، یکی از پرکاربردترین درایوهای شرکت تکو است. از کاربردهای این درایو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • فن و پمپ‌‌ها
  • نوار نقاله ‌ها
  • دستگاه‌های بافندگی
  • صنایع بسته بندی
  • ماشین آلات برش

خرابی‌های رایج درایو تکو TECO

  • خاموش شدن صفحه نمایش درایو تکو
  • خرابی خازن‌ها‌ی درایو تکو
  • خرابيIGBT درایو تکو
  • سوختن IGBT درایو تکو
  • خرابی گیت درایو اینورتر تکو
  • سوختن فیوزهای داخلی درایو
  • بالا نیامدن درایو تکو
  • سوختن وریستور درایو تکو
  • خرابی لینک dc درایو تکو
  • معیوب شدن فن درایو

نصب و راه اندازی اینورتر برند تکو TECO

جهت تنظیم پارامترهای درایو تکو و نصب و راه اندازی، شما می‌توانید از کارشناسان مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت به صورت رایگان مشاوره دریافت کنید.
همچنین در صورت نیاز مشتری، تیم فنی سوین صنعت مراحل نصب و راه اندازی درایو تکو را به صورت صفر تا صد انجام می‌دهد.
یکی از دلایل مهم که باعث خرابی و خاموش شدن درایو تکو می‌شود، نصب و راه اندازی درایو به صورتی بر خلاف استاندارد و توجه نکردن به نکات ذکر شده در منوال این تجهیز می‌باشد.
 

هزینه تعمیر درایو تکو TECO

هزینه تعمیرات درایو به صورتی در نظر گرفته می‌شود که خطا و عیب پیش آمده برای درایوهای تکو می‌تواند متفاوت باشد و با توجه به عیب بوجود آمده اعلام هزینه می‌شود و در صورت تایید روند تعمیرات آغاز می‌شود.
نمایندگی تعمیرات اینورتر تکو TECO
شرکت سوین صنعت یکی از نمایندگی‌های فعال در حوزه تعمیرات درایوهای تکو می‌باشد که با داشتن متخصصین با تجربه درحوزه تعمیرات بهترین خدمات را به مشتریان محترم ارائه می‌دهد.

نمایندگی فروش درایو تکو TECO

مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت به عنوان یکی از نمایندگی‌های فروش درایو تکو TECO
در تهران فعالیت می‌کند که شما می‌توانید درایو های تکو با توان های مختلف را از مجموعه فنی مهندسی سوین صنعت تهیه کنید.

لیست خطا های اینورتر تکو TECO

repair teco3

خطای AL-01* (Under-Voltage)

این خطا زمانی که ولتاژ باس DC بسیار کم باشد، اتصالات کابل‌ها به درستی انجام نشده باشد و یا ولتاژ ورودی شبکه اصلی کم باشد یا در محدوده مجاز قرار نگرفته باشد ظاهر می‌شود.
برای رفع این خطا ابتدا با ولت متر بررسی کنید که ولتاژ در رنج مجاز خود قرار داشته باشد و اگر ولتاژ در محدوده خود قرار داشت احتمالا برد قدرت درایو آسیب دیده است و باید تعمیر شود.

خطای AL-02* (Over-Voltage)

این خطا زمانی رخ می‌دهد اضافه ولتاژ در درایو وجود داشته باشد ممکن است از ولتاژ ورودی باشد از نداشتن مقاومت ترمز یا اشتباه انتخاب کردن اهم مقاومت و یا در قسمت پارامتر ها زمان شتاب بسیار زیاد باشد.
برای برطرف کردن این خطا باید ولتاژ ورودی را بررسی کنید و اتصال کابل‌ها را چک کنید اگر خطا رفع نشد برد قدرت درایو دچار آسیب شده است و باید تعمیر شود.

خطای AL-03 (Overload)

این آلارم، خطای اضافه بار درایو می‌باشد.
برای رفع این خطا برسی کنید که بار بیش از روی شفت موتور نباشد و چک کنید زمان شتاب درایو را در نرم افزار Mach افزایش دهید.
 

خطای AL-04* (Output Transistor Malfunction )

این خطا به معنی معیوب شدن ترانزیستور خروجی درایو است که این آلارم می‌تواند از بالا رفتن دمای درایو، اضافه جریان در درایو و یا اضافه ولتاژ در درایو باشد ظاهر شود.
جهت بررسی خطای AL-04* می‌توان:
ترمینال‌های موتور را چک کنید، تمامی سیم کشی‌های مدار را بررسی کنید، از اتصال کوتاه نشدن مدار اطمینان حاصل نمایید. درصورت عدم رفع عیب درایو آسیب دیده است و می‌توانید درایو را جهت بررسی بیشتر به واحد تعمیرات مجموعه سوین صنعت ارسال کنید.

خطای AL-05* (Encoder error)

این خطا زمانی اتفاق می‌افتد که اتصال انکودر به دستی انجام نشده باشد یا انکودر آسیب جدی دیده باشد.
برای حل این مشکل باید سیم کشی انکودر با توجه به مدل بررسی کنید، چک کنید که سنسور انکودر آسیب ندیده باشد و در صورت خرابی انکودر، برای تهیه آن می‌توانید به قسمت فروشگاه سوین صنعت مراجعه نمایید.

خطای AL-08 (Memory Error)

این خطا نشانگر اختلال در سیستم مموری می‌باشد
حافظه درایو آسیب دیده است و درایو باید تعمیر شود.
برای برطرف کردن این آلارم پارامترهای درایو را به حالت Default تنظیم کنید و درایو را خاموش و روشن کنید اگر خطا رفع نشد پردازنده درایو آسیب دیده است و باید درایو تعمیر شود شما می‌توانید برای تعمیر درایو با واحد تعمیرات سوین صنعت تماس بگیرید.

خطای AL-10 (Motor Over-Current)

این خطا در حالت اضافه جریان موتور اتفاق می‌افتد یعنی جریان موتور ۴ برابر جریان نامی است، در صورتی که اتصال کوتاه بین فاز ها به وجود آمده باشد، زمان شتاب بسیار کم باشد و همچنین سیم کشی به سمت موتور آسیب دیده شده باشد این خطا ظاهر می‌شود.
برای رفع عیب می‌توان:
سیم کشی به سمت موتور را بررسی کنید، چک کنید که اتصال کوتاه در مدار نباشد و در صورت نیاز زمان شتاب را افزایش دهید.
repair teco2

خطای AL-12 (Motor Over-Speed)

این آلارم مربوط به سرعت درایو می‌باشد اگر Speed درایو از حد مجاز خود بیشتر باشد این آلارم رخ می‌دهد.
بری برطرف کردن این آلارم باید تنظیم پارامتر های موتور را به صورت دقیق انجام دهید و کم بودن بیش از حد گشتاور میتواند این آلارم را فعال کند.

خطای AL-13 (CPU Error)

این خطا نشان گر اختلال در سیستم پردازنده می‌باشد که این آلارم از موارد زیر به فعال می‌شود:
پردازنده درایو آسیب دیده باشد، خارج شدن دسترسی موتور از درایو با تغییرت غلط در پارامتر های درایو و ممکن محافظ سیستم عامل درایو هم فعال شده باشد.

خطای AL-15 (Drive Overheat)

این خطا زمانی اتفاق می‌افتد که دمای درایو بیش از حد مجاز افزایش یابد، که اگر به مدت طولانی بار سنگین روی موتور قرار گرفته شده باشد و یا دمای محیط درایو بسیار بالا باشد درایو آلارم می‌دهد.
برای حل این مشکل باید محل ورود و خروج تهویه هوای درایو را بررسی کنید که مسدود نشده باشد، چک کنید که فن درایو آسیب ندیده باشد و در صورت خرابی فن، آن را تعویض کنید و از قرار دادن بار سنگین بر روی موتور خودداری کنید.